top of page

Op maat met "Atelier Boerinneke"

Van visie naar realiteit

Visie naar                   ontwerp

20201014_1mmm60056.jpg

Ontwerp naar productie

Schermafbeelding 2023-12-19 230933_edite

Productie naar realiteit

wheel%20ring_edited.png

Het proces van het creëren van op maat gemaakte juwelen is uniek voor elke klant en vergt nauwgezette aandacht voor detail en vakmanschap. Door open communicatie te behouden en u actief bij het proces te betrekken, kunnen we samen een op maat gemaakt juweel creëren dat leven lang wordt gekoesterd.

Dit prachtige proces verloopt in 10 fasen.

 1. Consultatie met de klant:

  • We plannen een uitgebreide consultatie om uw wensen en voorkeuren volledig te begrijpen. Tijdens dit gesprek zullen we in detail ingaan op uw stijl, favoriete edelstenen, metalen en eventuele specifieke betekenissen of symbolen die u graag in het ontwerp wilt opnemen

 2. Budget Bepalen:

  • Gezamenlijk zullen we het budget vaststellen voor het op maat gemaakte juweel. Dit draagt bij aan de bepaling van de materialen en de complexiteit van het ontwerp.

 3. Schets en Concept:

  • Atelier Boerinneke creëert schetsen op basis van uw input. We zullen verschillende ontwerpen bespreken en deze blijven aanpassen totdat u volledig tevreden bent. Hierbij nemen we de esthetiek, vormen en de algehele uitstraling zorgvuldig in overweging.

 4. Selecteer Materialen:

  • De keuze van materialen wordt gebaseerd op de specificaties van de klant, waaronder het type metaal (goud, platina, zilver), edelstenen en eventuele gravures.

 5. Digitale Mock-up of Prototype:

  • Een digitale mock-up of fysiek prototype van het ontwerp zal worden gemaakt, waardoor u een beter beeld krijgt van het uiteindelijke product.

 6. Klantgoedkeuring:

  • Voorafgaand aan de productie is uw goedkeuring van het definitieve ontwerp en alle details, inclusief het kostenoverzicht, van groot belang.

 7. Vakmanschap en Productie:

  • We werken nauw samen met vakmensen en goudsmeden om het op maat gemaakte juweel te produceren en garanderen dat het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 8. Tussenrapporten:

  • We houden u continu op de hoogte van de voortgang gedurende de productiefase. 

 9. Laatste Aanpassingen:

  • Indien u tijdens het productieproces kleine aanpassingen wenst door te voeren, zijn we flexibel, zolang deze binnen de haalbaarheid vallen.

 10. Klanttevredenheid :

  • Uw tevredenheid is van groot belang voor ons, en we verwelkomen graag elke vorm van feedback.

bottom of page